servicii de marketing pentru  Afacerea ta

Vimansia Marketing agenție specializată în marketing online, promovarea afacerilor locale, magazine online, Facebook/Instagram ADS, Web-design, social media management. Deviza noastră este „simplitate și eficiență”, ce se naște din dorința de a ajuta afacerile sa atingă un nou nivel de dezvoltare. Furnizăm servicii online de marketing, Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads,  pentru atingerea obiectivelor digitale. Comunicăm pe limba ta și îți explicăm procesele prin care trecem, astfel încât procesul să fie cât mai simplu.

agentie-de-marketing-online-vimansia

marketing

Misiunea noastră

Misiunea și

viziunea noastră

Uniți pentru un obiectiv unic, acela de a duce afacerea ta la următorul nivel. Ne concentrăm 100% pe nevoile afacerii sau serviciului tău și nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Respectăm mereu deadline-urile și suntem transparenți atunci când vine vorba de prețurile pe care le practicăm. Solicită o ofertă aici!

Analizăm în profunzime afacerea/produsul tău și punem la bătaie toate cunoștințele noastre pentru a te ajuta sa ai cele mai bune performanțe. Suntem realiști și sinceri, nu-ți promitem luna de pe cer, atunci când nu este posibil, identificăm potențialul și îl punem în lumina reflectoarelor și poate cel mai important aspect, nu îți irosim degeaba bugetul de marketing.

home office 01

De ce să ne alegi pe noi

de ce să alegi serviciile

noastre

agency 12

Strategie

Îți propunem strategia cea mai potrivită pentru afacerea ta. Alegem să simplificăm procesul de marketing, astfel încât sa aducem rezultate optime la prețuri cât mai scăzute.

agency 06

Marketing

Avem o abordare simplă și foarte eficientă. Produsul sau serviciul tău va fi pus în lumina reflectoarelor prin diferite canale de marketing Faceboook, Google Ads, Tiktok, Youtube, Pinterest, etc..

agency 05

Branding

Oferim o imagine unică și unitară afacerii sau brandului tău, astfel încât să fie ușor de reperat în piață.

agency 13

clientul nostru este prietenul nostru

Încercăm să cultivăm o atmosferă de prietenie cu fiecare dintre partenerii noștrii.

vimansia marketing office 1

Incepe acum o colaborare

Adresa

Targu Mures, Romania