Intra in legatura cu noi

Contact

Poți lua legătura cu noi prin telefon, email, WhatsApp sau completând formularul de contact, după care ne întâlnim față în față sau vorbim la telefon pentru a ne cunoaște mai bine. Facem o analiză a afacerii tale, vedem care sunt punctele tale forte și cum putem îmbunătății punctele tale slabe. Adaptam oferta de servicii în funcție de nevoile pe care le are afacerea ta sau serviciul tau.

Scrie-ne despre proiectul tău!

Exprimă-ți consimțământul!

7 + 8 =

FAQ

Intrebari

frecvente

Care sunt conditiile de plata

Condițiile de plată: pentru orice site web conditiile de paltă sunt 50% avans odată cu semnarea contractului/începerea proiectului și 50% la finalizarea site-ului/proiectului.

Primesc factura?

Da! Înainte de a începe, vom semna un contract în care vor fi punctate toate cerințele pe care le-am discutat în prealabil. După semnarea contractului vei primi pe email factura pentru plata avansului.

Cât timp durează realizarea unui site web?

Crearea unui site de prezentare WordPres/Wix poate dura intre 1-3 săptămâni. Acest termen se poate modifica în funcție de nr. de pagini, complexitatea site-ului, cerințe suplimentare.

Care este bugetul de marketing de care trebuie sa dispun?

Înainte de a stabili un buget exact, este nevoie să cunoaștem cateva date despre afacrea sau serviciul dumneavoastră, obiectivele la care doriți să ajungeți, mijloacele de care dispuneți.

Voi putea vedea evoluția campaniilor de marketing?

Da! La solicitarea dumneavoastra va putem transmite un raport săptămânal cu evoluția campaniilor si rezultatele acestor.

Cat trebuie sa investesc in marketing?

La această întrebare va trebui sa raspundeți dumneavoastră în urma unei analize pe care o vom face împreună și care va fi gratuită.

Imi voi putea administra singur/ă conșinutul site-ului?

Da! Daca deții cunoștințe minime de tehnoredactare vei reuși cu succes. Acestea sunt avantajele unui CMS (Content Management System). Vei putea crea, edita articolele de pe blog, vei putea insera imagini și multe altele.

Domeniul si Gazduirea sunt incluse in oferta de pret?

Domeniul va fi achiziționat de firma care va deține site-ul, la fel și Gazduirea site-ului. La solicitarea dumneavoastră vă putem asista cu placere la achiziționarea acestora.

Ai mai multe întrebari?